Sto za vas znaci promjena iz ordinacije u polikliniku

Što Vama donosi promjena iz ordinacije u polikliniku?

Drage sadašnje i buduće pacijentice,

Vaše pozitivne želje i čestitke protekli tjedan dodatno su uveličale prelazak iz ginekološke ordinacije u Polikliniku Mazalin.

Koristimo ovu priliku da Vas pobliže upoznamo sa poliklinikom i istaknemo nekoliko ključnih faktora koji će biti od značaja.

Poliklinika će pružati obuhvatnije usluge te ćete na jednom mjestu imati priliku višestruko doprinijeti svom zdravlju. U stručnim rukama naših doktorica, moći ćete uz ginekološke preglede i manje ginekološke zahvate napraviti i preglede iz područja radiologije: ultrazvuk dojki, ultrazvuk štitnjače, ultrazvuk abdomena te ultrazvuk urotrakta. Navedeni pregledi iznimno su važni, jer je redovito praćenje zdravstvenog stanja put ka kvalitetnijem i mirnijem načinu života.

Slogan Poliklinike glasi: Real wealth is health te je najbolja investicija koju si možete pružiti, investicija u sebe.

Doktorica Mazalin i doktorica Obad uz preglede bit će dostupne za stručne konzultacije na kojima možete dobiti odgovore na sve dvojbe i pitanja o zdravlju.

Jedan od benefita poliklinike također je smanjeno vrijeme čekanja na termin pregleda, da biste u kraćem roku mogli dobiti vrhunsku uslugu.

Što prelazak u polikliniku uistinu znači našim doktoricama pročitajte u nastavku.

Što za vas znači biti dio Poliklinike Mazalin?
Dr. Mazalin: Ovo znači da smo napravili važan korak za naše pacijentice te nosi poruku da je sve moguće ukoliko imaš snove, ciljeve, kvalitetan tim ljudi, vjeru u sebe i svoj tim i povjerenje pacijentica. Izuzetno sam sretna što se našem timu priključila doktorica Obad Kovačević, izvrstan stručnjak u području radiologije koja će biti veliki doprinos zdravlju pacijentica. Svaki član tima Poliklinike Mazalin je od velikog značaja i sretna sam što imam priliku učiti od njih i raditi s njima.

Dr. Obad: Drago mi je što sam dio tima Poliklinike Mazalin i da mogu doprinijeti uspjehu i razvoju poliklinike sa svojim znanjem i profesionalnim i životnim iskustvom.

Jeste li sretni te kako generalno gledate na ovu priču?
Dr. Mazalin: Sretna sam zbog ove promjene, zbog uspješnih godina iza nas i uzbuđena sam zbog svega što slijedi. Prije svega sretna sam zbog budućih zadovoljnih lica pacijentica koje će svakodnevno izlaziti iz naše poliklinike i vraćati se, te će nam one uvijek biti glavna motivacija i prioritet.

Dr. Obad: Sretna sam jer radim sa dragim ljudima i u ugodnoj radnoj atmosferi. Isto tako imam priliku i zadovoljstvo da primijenim svoje profesionalno znanje i iskustvo u zaštiti zdravlja naših pacijentica. Rado se sjetim pacijentica koje su nam došle sa povjerenjem i kojima smo uspjeli sačuvati zdravlje jer su nam došle na vrijeme.

Što pacijentice mogu očekivati, kakav je vaš pristup?
Dr. Mazalin: Pacijentice mogu očekivati individualan pristup i maksimalnu posvećenost. Pružat ćemo više usluga nego do sada, svaku na najvišem nivou. Trudim se sa svakom pacijenticom popričati i dati joj dodatnu pažnju kako bi se osjećala potpuno opušteno, sigurno i zadovoljno.

Dr. Obad: Pacijentice od mene mogu očekivati profesionalan i topli ljudski pristup, ujedno mogu biti sigurne da će dobiti vrhunsku uslugu. Prema svakome se odnosim sa poštovanjem, svaki čovjek (svaka žena) je poseban i nastojim dati sve od sebe da svojom profesionalnošću pomognem svakom pacijentu. Posebno me veseli kad vidim zadovoljne pacijentice koje su nam vjerne godinama i preporučuju nas svojim prijateljicama.

Osnovne karakteristike rada poliklinike su vrhunska kvaliteta, individualan pristup, udoban i profinjen interijer, moderna tehnologija te konstantna briga za pacijentice.

Ono najbitnije ostat će uvijek isto: Vi i Vaše zdravlje ste nam na prvom mjestu.