Main

Drage sadašnje i buduće pacijentice, za početak je najbitnije da znate kako je Poliklinika Mazalin tu prvenstveno za Vas.

Naša glavna misija je unapređenjem zdravstvene usluge i individualnim pristupom pacijenticama, od najranije životne dobi ukazivati na važnost brige o ženskom zdravlju. Također, cilj nam je razviti odnos između medicinskog osoblja i pacijentica temeljen na povjerenju.

Poliklinika Mazalin privatna je zdravstvena ustanova za ginekologiju i radiologiju – ultrazvučnu dijagnostiku, utemeljena od dr. Mazalin i njenog tima 2011. godine. Od 2011., pa sve do 2018. godine bili smo ginekološka ordinacija, međutim od 2018. godine prelaskom u polikliniku proširili smo opseg usluga na ginekologiju i radiologiju. Osim ginekoloških pregleda, u Poliklinici Mazalin moći ćete napraviti i ultrazvuk štitnjače, dojki i abdomena. Više detalja o uslugama pronaći ćete u kategoriji 'Usluge' u nastavku web stranice.

Nalazimo se na pristupačnoj lokaciji, Ivana Trnskog 17, samo 5 minuta hoda od Kvaternikovog trga.

Poliklinika Mazalin prepoznata je od strane pacijentica kao omiljena, što pokazuju kontinuirani dolasci dugogodišnjih pacijentica, konstantno povećanje broja novih pacijentica kao i priznanja za kvalitetu i uslugu na najvećoj razini.

Osnovne karakteristike našeg rada su vrhunska kvaliteta, individualan pristup svakoj pacijentici, udoban i profinjen interijer, moderna tehnologija te konstantna briga za pacijentice.

Ono najbitnije ostat će uvijek isto: Vi i Vaše zdravlje ste nam na prvom mjestu.

Naš stručni tim

Team

Stručni tim Poliklinike Mazalin čine Dr.Tihana Mazalin, ravnateljica Poliklnike; Dr. Obad, prim.dr.spec. radiologije i medicinska sestra Goranka Dvoršćak. Više o članovima Ginekologije Mazalin pročitajte u nastavku.


TIHANA MAZALIN, dr. med.
spec. ginekologije i porodništva; ravnateljica Poliklinike Mazalin
Img 20180225 145829

Dr. Tihana Mazalin rođena je i odrasla u Zagrebu, a s očeve strane dalmatinskih je korijena. Vjerojatno zato godišnji odmor najradije provodi na predivnoj Hrvatskoj obali.

Završila je Medicinski fakultet u Zagrebu 1989. godine. Od 1992. do 1996. bila je na specijalizaciji iz ginekologije i porodništva u KB Merkur te uspješno položila specijalistički ispit. Prvo radno iskustvo nakon specijalizacije stekla je u DZ Studenata.

Nakon toga, 14 godina radila je u privatnom zdravstvenom sektoru.

Došlo je do prekretnice u njenom profesionalnom životu, te je doktorica prepoznala pravi trenutak i odlučila osnovati privatnu ordinaciju kako bi se mogla maksimalno posvetiti svojim pacijenticama.

Time je započelo novo razdoblje u njenom životu. Utemeljila je Ginekologiju Mazalin 2011. godine koja od tada samo raste i razvija se. Uspješna ordinacija i zadovoljstvo sve većeg broja pacijentica najveća su nagrada za dugogodišnji trud.
Ginekologija Mazalin 2018.godine se zahvaljujući velikom radu i trudu razvila u Polikliniku Mazalin.

Kako bi se konstantno profesionalno usavršavala, doktorica pohađa brojne seminare i kongrese. Osim toga, smatra kako je vrlo bitno raditi u kvalitetnom timu te se upravo iz tog razloga okružila izvrsnim stručnjacima, Dr.Obad te medicinska sestra Dvoršćak.

U slobodno vrijeme dr. Mazalin voli otići na izlet u okolicu Zagreba, primjerice u Varaždin ili Samobor. Majka je i prijateljica 26-godišnje djevojke i vlasnica maltezerice Emice.

Kada razmišlja o budućnosti, doktorica vidi ustrajnost i kontinuirani timski rad, daljnji napredak poliklinike i prije svega, zadovoljne pacijentice.

DRAGICA OBAD KOVAČEVIĆ, prim.dr.sc.dr.med
Spec. radiologije i subspec. intervencijske radiologije
Img 20180225 145907

Doktorica Obad vrhunski je stručnjak i radiolog Poliklinike Mazalin.

Završila je Medicinski fakultet u Zagrebu 1990.godine. Specijalist je radiologije i subspecijalist intervencijske radiologije na Kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju u KB Merkur.

Također, od 2014. godine, dr. Obad je voditelj kliničke jedinice za ultrazvučnu, doplersku i mamografsku dijagnostiku. 2016. godine priznat joj je naziv primarijus.

Doktorici je vrlo bitno znanstveno usavršavanje te je svojim napornim radom i trudom 2011. stekla akademski stupanj doktora znanosti, a godinu poslije zvanje znanstvenog suradnika.

Osim toga, doktorica je član Hrvatske liječničke komore te Europskog društva radiologa.

Dr. Obad prenijela je ljubav prema medicini svojoj kćeri, koja trenutno studira medicinu. Zanimljiva činjenica je da doktorica ima dvije papige, od kojih jedna priča i pjeva.

GORANKA DVORŠČAK
stručna prvostupnica sestrinstva
Img 20180225 145846

Medicinska sestra Goranka Dvoršćak zbog svoje sklonosti radu s ljudima i ljubavi prema pružanju pomoći od rane dobi znala je čime se želi baviti.

Nakon završene srednje medicinske škole u Zagrebu, slijedila je viša medicinska škola nakon čega je stekla zvanje višeg fizikalnog terapeuta.

1994. godine položila je stručni ispit za medicinsku sestru primaljskog smjera, a 2013. godine na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu završava studij sestrinstva.

Dugi niz godina radila je u KB Merkur. Sljedeća radna iskustva stekla je u privatnim poliklinikama, Poliklinici Podobnik te Poliklinici Eljuga. Posljednje radno iskustvo prije dolaska u Ginekologiju Mazalin, sestra Goga stekla je u KB Sestre milosrdnice – Klinici za ženske bolesti i porode.

Od 8.mjeseca 2013. Goranka je dio tima Ginekologije Mazalin.

Sestra Goga pravi je obiteljski tip te svaki slobodan trenutak iskoristi za druženje sa najmilijima. Kada nađe malo vremena za odmor, odabire odlazak u prirodu i uređivanje vrta.

“Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.”
(H.Ford)

Komentari pacijentica


“Od naručivanja do doktorica - ljubazno, ugodno i bezbolno. Samo tako i dalje, iskrene preporuke.”
Marijana

“Kao i uvijek, profesionalno, a opet uz pravu dozu ljudskosti.”
Daria

“Stvarno imam uvijek osjećaj lakoće kad sam tamo.”
Margita

“Fantazija! Nakon 11 godina traženja, napokon sam našla ginekologa. Pristupačnost, profesionalnost, strpljivost.. Sve pohvale.”
Amira

“Najbolji pregled ikad u životu. Preporučam drage dame. Samo tako nastavite. ”
Ana Marija

“Ugodan ambijent, ljubazno osoblje, odlična ginekologica… uz ginekološki sam napravila i ultrazvuk dojki, i imam samo riječi hvale za doktoricu koja je zadužena za preglede. Vrlo stručna, komunikativna i susretljiva. Same pohvale za tim Poliklinike Mazalin :)”
Ivana